Hallo allemaal!

Zoals jullie in de laatste Nieuwsbrief “Corona bericht 04 juni 2021” konden lezen heeft het bestuur besloten om dit seizoen geen zaaltrainingen meer te organiseren.

Zoek je nu nog een leuke activiteit voor in de zomermaanden? Probeer dan eens beachvolleybal! Deze zomerse sport kan door iedereen gespeeld worden: fanatieke volleyballers of gezellige vriendengroepen, voor iedereen wat wils!

Onze vereniging biedt daarvoor onze teams de mogelijkheid om te gaan beachvolleyballen bij het Heerderstrand. We hebben toestemming gekregen om 2 avonden per week op de maandag- en woensdagavonden van 19.00-22.30 uur te beachen met 2 mobiele beachvolleybalvelden. Er worden geen specifieke beachtrainingen verzorgt. Dit is aan jullie zelf of je dit wilt regelen of niet. Vanaf 14 juni a.s. beschikken wij over 2 beachvolleybalnetten met bijbehorende ballen.

Ik wil beachen. Hoe gaat e.e.a. in z’n werk?

  • Laat je toevoegen aan de “Beachen HEC” appgroep. Dit kun je doen door een mail te sturen naar bestuur@langhenkelhec.nl met je 06 nummer.
  • Zet in de app dat je wilt beachen en spreek onderling af wanneer en hoe laat
  • Spreek af wie de netten en ballen ophaalt (kan niet op de fiets)
  • Laat in de app weten wie de netten weer mee naar huis neemt.

Op deze manier weet iedereen waar de netten/ballen zich bevinden en waar ze deze kunnen ophalen. De eerste keer zullen de netten en ballen opgehaald moeten worden bij Wilco thuis. Kun je de netten/ballen niet thuis houden of is dit niet handig ivm de overdracht aan de volgende? Dan biedt Wilco aan om na overleg met hem de netten/ballen onder zijn carport (om het hoekje) neer te leggen. Daar kan iedereen erbij maar staat het toch uit het zicht. Maar zoals gezegd, stem dit met Wilco af.

Van zelfsprekend vragen wij iedereen die gebruik maakt van de materialen om daar netjes mee om te gaan. Zijn er toch materialen stuk?  Meldt dit dan direct bij Wilco, via bestuur@langhenkelhec.nl, hij is hiervoor het aanspreekpunt.

Tot slot wensen wij iedereen veel plezier en alvast een fijne zomervakantie!

See you at the beach!


Gerelateerde berichten