Goedemiddag allemaal,

In verband met het Coronavirus ontvangen jullie als leden van Volleybalvereniging Langhenkel/HEC aanvullende communicatie.

Alle wedstrijden t/m 31 maart afgelast.
De Nevobo heeft vanmiddag bekend gemaakt dat in verband met het coronavirus ALLE volleybalwedstrijden in het gehele land worden afgelast tot in ieder geval dinsdag 1 april (tot en met 31 maart).

Trainingen en kantine
Naast het annuleren van de wedstrijden is het advies vanuit de Nevobo om ook alle trainingen en bijeenkomsten met grote groepen te annuleren.

Vanuit het bestuur vinden we de veiligheid en gezondheid van onze leden uiteraard het allerbelangrijkste. Wij volgen dan ook het advies van de Nevobo. Daarmee vervallen dus alle verenigingsactiviteiten tot en met 31 maart aanstaande.

Wat gaat gebeuren met de trainingen, wedstrijden en evenementen na 1 april is op dit moment nog onduidelijk. Daarover zullen we op een later tijdstip meer informatie verstrekken.

Vervolg berichtgeving
We volgen vanuit het bestuur de berichtgeving vanuit het RIVM en de Nevobo. Indien noodzakelijk zullen we uiteraard nadere communicatie versturen.

Mochten er onverhoopt vragen zijn, dan zijn we vanuit het bestuur bereikbaar via bestuur@langhenkelhec.nl

Meer informatie is te vinden op de website van de Nevobo (www.nevobo.nl) en het RIVM (www.RIVM.nl).

Gerelateerde berichten