Goedemiddag allemaal,

In verband met het Coronavirus ontvangen jullie als leden van Volleybalvereniging Langhenkel/HEC aanvullende communicatie.

Alle verenigingsactiviteiten t/m 6 april afgelast.
Het zal niemand van jullie ontgaan zijn. De eerder aangekondigde maatregelen zijn verlengd van 31 maart tot en met 6 april. Dit wil zeggen dat voor Langhenkel/HEC ook alle verenigingsactiviteiten tot en met 6 april zijn afgelast.

Vervolg competitie
De Nevobo heeft inmiddels bekend gemaakt dat de competitie voor de Topdivisie en lager niet meer  te hervatten. Er zal nog gekeken gaan worden naar een zo eerlijk mogelijke competitie indeling voor volgend seizoen. Hoe dit er voor HEC uit gaat zien, is nog onbekend.

Slotavond 11 april
Gelet op de afgekondigde maatregelen is het praktisch gezien geen doen om nu goed iets te organiseren. Daarnaast is er een reΓ«le kans dat de maatregelen worden verlengd. Om die reden hebben we als bestuur besloten om de slotavond van 11 april niet door te laten gaan. Voor degenen die in de organisatie zaten, bedankt voor de tijd en de moeite die jullie er tot nu toe ingestoken hebben.

Koningsspelen 2020
Inmiddels hebben we bericht ontvangen dat de koningsspelen in 2020 geen doorgang zullen vinden. Voor alle vrijwilligers die zich hadden aangemeld om te helpen, dank voor jullie aanmelding, maar de hulp is dus helaas niet meer nodig. Ook heeft men bekend gemaakt dat de koningsspelen niet op een later moment in 2020 zullen plaatsvinden.

Inventarisatie teamindeling
De inventarisatie met betrekking tot de teamindelingen zal zoveel mogelijk het eerder kenbaar gemaakte proces volgen. We verwachten jullie spoedig te kunnen voorzien van het aangekondigde inventarisatie formulier. We vragen van iedereen begrip voor het feit dat door het beperken van de sociale contacten afstemming soms wat langer de tijd nodig heeft en soms wat onpersoonlijker kan zijn omdat het volledig via telefoon en e-mail moet plaatsvinden.

Blijf met elkaar in verbinding
Ondanks dat we elkaar niet fysiek zien en niet met elkaar onze hobby kunnen uitoefenen, wil ik graag aan iedereen de oproep doen om vooral wel met elkaar in verbinding te blijven. Uiteraard verdwijnt volleybal in de huidige tijd volledig naar de achtergrond. Het contact en het clubgevoel dat we normaal gesproken met elkaar delen blijft echter onverminderd bestaan. Daarom mijn oproep om elkaar daar waar we kunnen te helpen en om met elkaar in contact te blijven. Het bestuur is in ieder geval onverminderd bereikbaar via bestuur@langhenkelhec.nl

Voor nu: Stay Safe en we zien elkaar op een later moment weer in goede gezondheid in de zaal of kantine!

Met vriendelijke groet,
Mede namens de overige bestuursleden
Wilco Nuiten
Voorzitter Volleybalvereniging Langhenkel/HEC

Gerelateerde berichten