Vanaf 1 januari is het zover. De oude vertrouwde kassa uit de kantine maakt plaats voor een nieuw kassasysteem. Een systeem waarmee we de “turflijstjes” vervangen en waarmee het makkelijker is om af te rekenen. Maar ook een systeem waarmee het voor ons van de stichting en voor de gemeente makkelijker is om rapportages te maken, bijvoorbeeld voor de BTW aangiftes.

Ondanks dat we denken dat het systeem eigenlijk vrij duidelijk is en voor zich spreekt snappen we dat het handig kan zijn om eens te zien hoe het systeem werkt. En omdat we ook snappen dat het lastig kan zijn om daarvoor naar de zaal te komen of om met 30 mensen tegelijkertijd om een kassa te staan hebben we het volgende bedacht.

Er zijn instructievideo’s gemaakt van de meest voorkomende handelingen. Deze zijn online te bekijken, rustig op je eigen bank en op het moment dat je dat graag wilt. Je kunt via onderstaande linkjes de video’s bekijken:

Video 1 – Startscherm:                                                 https://youtu.be/1cl204NxU1k

Video 2 – Tafelschermen:                                           https://youtu.be/qEesVr-6Rqg

Video 3 – Directe Betaling:                                          https://youtu.be/IFLo0oCaZlE:

Video 4 – Betaling op bon:                                          https://youtu.be/AfSSjfNyjmg:

Video 5 – Deel contact/Pin:                                        https://youtu.be/uSyd9jzLM3o

Video 6 – Bon in delen betalen:                                  https://youtu.be/IwMykczbkIk

Uiteraard snappen we dat er ook na het kijken van de video’s nog vragen kunnen zijn. En daarom organiseren we op maandagavond 23 december 2019 tussen 19:30 en 20:30 een inloop spreekuur. Mocht je na het kijken van de video’s nog vragen hebben dan is dit het moment om ze te stellen. Ook zullen we zorgen dat er vanaf 1 januari een instructie beschikbaar is.

Gerelateerde berichten