nog geen teamfoto

Spelers

Naomi Boensma
Esther Langevoort
Lies van de Pol
Nienke Scheinhardt
Lydia Teule
Julia Gunneman


TrainingsdagTrainingstijden Trainer / CoachThuiswedstrijd
    
woensdag17.30 – 19.00 uurMarja Liefers

verslagen 2022 – 2023

De afgelopen twee zaterdagen hebben de C meiden wedstrijden gespeeld. Zaterdag 8 oktober speelden we uit tegen Ormi. De eerste set verloren we met 25-21. Deze was best spannend maar helaas. De tweede set was 25-15. Deze was wel wat lastiger. De derde set was weer spannend en verloren we helaas met 25-23. En de vierde set werd 25-19. We spelen steeds sterker en groeien steeds meer want het is wel even wennen met de pass op rechts. Vol vertrouwen naar afgelopen zaterdag (15 oktober). We speelden deze wedstrijd thuis tegen Hellas. De eerste set wonnen we met 25-12. Het ging vrij makkelijk en moesten dus opletten dat we de tweede set goed bij de les bleven. En dat deden we ook. De tweede set wonnen we weer met 25-12. Ook de derde wonnen we met 25-16. We zakten toen wel in en het spel werd wel wat minder. Dus de vierde set moest wel beter en dat ging het ook. Deze wonnen we met 25-3 dus dat was een stuk beter. Al met al wel een redelijke wedstrijd want drie keer spelen werd wel vaak vergeten. Maar dat moeten we maandag 31 oktober dan maar doen want dan is onze eerst volgende wedstrijd. Deze is om 19.00 uur weer tegen Hellas maar dan in Nunspeet.

Meisjes C speelden vanochtend (01-10-2022) de tweede wedstrijd tegen Blauw-Wit uit Oldebroek. We speelden voor het eerst in een nieuwe samenstelling. De eerste set moesten we echt wennen aan elkaar deze werd verloren met 25-7. De tweede set ging stukken beter en die verloren we met 25-18. De derde set was weer wat lastiger en verloren we met 25-13. De vierde set was nog best spannend 25-21 al met al een leuke wedstrijd maar het was nog wel even wennen aan elkaar. Helaas hebben we de wedstrijd verloren met 4-0.

Meiden C van Langhenkel Hec heeft op 17 september 2022 de eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Ze moesten tegen E.V.V. uit Elburg. Ze spelen met zijn vijfen dus het was even kijken hoe het zou gaan. Was weer even wennen voor de meiden. Het begin was even wennen aan elkaar. Maar dat ging gedurende de set steeds beter. Ze wonnen de eerste set dan ook met 25-15. De tweede set ging al een stuk gemakkelijker en die werd gewonnen met 25-5. Toen kwam de derde set en dit is voor de meiden altijd lastig. Ze spelen dan altijd wat moeizaam en dat bleek ook. Deze set verloren ze dan ook met 19-25. Dus op naar de vierde set. Weer wat scherper aan de wedstrijd beginnen. Zo gezegd zo gedaan. Ze speelde weer veel beter. En waren weer gefocust. Dit resulteerde in een 25-12 winst. Uiteindelijk een mooie 3-1 overwinning. Top gedaan met vijf meiden. Met een goed gevoel op naar 1 oktober. Dan spelen ze in Oldebroek tegen Blauw wit.