Op zaterdag 29 december 2018 was het tijd om in stijl afscheid te nemen van het uittredende jaar. Een moment om ons jubileumjaar mee te eindigen.

En hoe kun je dat beter doen dan door een oude traditie te gebruiken om een nieuw jaarlijks terugkerend evenement in het leven te roepen. Tijd dus voor het bakken van oliebollen voor en met de leden!!

Tussen 13:30 en 15:00 was het bestuur druk bezig met de voorbereidingen en met het bakken van de oliebollen en appelflappen! Leuk om zo met het bijna voltallige bestuur het jaar af te sluiten.

Tussen 15:00 – 17:00 konden leden binnenwandelen in de kantine om onder het genot van een oliebol of appelflap bij te kletsen en er een gezellig middag van te maken. De opkomst was super en met de gezelligheid zeker niets mis. Een mooie manier om 2018 af te sluiten.

2019 zullen we op woensdag 9 januari feestelijk onthalen met het Ouder-Kind Toernooi en het Hutspot toernooi. Alle ingrediënten voor een mooie start van 2019 zijn dus aanwezig! Wat eind 2019 op de kalender staat? Juist Oliebollenbakken!!

Bekijk de foto’s hier

Gerelateerde berichten