In de nieuwsbrief was het al aangekondigd. We doen ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Op deze pagina kun je lezen wat het is, hoe het werkt en nog belangrijker wat je kunt doen om te zorgen dat de campagne voor ons zoveel mogelijk gaat opleveren.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?

Rabobank Noord Veluwe is betrokken bij de regio, bij haar leden en ook bij het lokale verenigingsleven. Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft Rabobank in 2010 het Clubkas Fonds opgericht. Voor het 8e jaar op rij is de Clubkas Campagne een prachtige kans om verenigingen te helpen. Het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van de Rabobank Noord Veluwe (door het uitbrengen van hun stemmen) bepalen, welke verenigingen vanuit het fonds ondersteund worden.

Wie mogen er stemmen?

Klanten die lid zijn van Rabobank Noord Veluwe kunnen hun stem(men) uitbrengen. De leden van Rabobank Noord Veluwe krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting tussen de € 5 en € 10 waard. Het fonds komt één keer in het voorjaar van het kalenderjaar tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht wordt, des te meer geld krijgt deze vereniging.

Hoe en wanneer kan er gestemd worden?

Uiterlijk 16 maart 2018 ontvangen leden van Rabobank Noord Veluwe een uitnodigingsbrief, waarin de Rabobank Clubkas Campagne en het stemmen nader worden uitgelegd. Tot en met 9 april 2018 mogen de leden van de Rabobank stemmen via een speciale website. Na 9 april worden de stemmen geteld en vindt de verdeling van het geld in het fonds plaats.

 

 

 

 

 

 

Wat moeten we dus doen?

Zorgen dat we zoveel mogelijk stemmen binnenhalen! Klinkt simpel, maar op welke manieren doe je dat dan?

Optie 1:  Zorg dat je lid bent van de Rabobank en breng vanaf 16 maart je stem uit.

Goed om te weten is dat niet iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank automatisch lid is. Je moet je hiervoor wel aanmelden. Een makkelijke manier om te achterhalen of je al lid bent, is door te controleren of je het ledenmagazine Dichterbij ontvangt. Dat magazine gaat alleen naar leden.

Geen lid? Ga voor 1 maart 2018 naar inschrijfpagina (link hieronder) en meld je aan.

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context&lword=Noord-Veluwe

Optie 2: Vraag andere mensen om lid te worden en te stemmen.

Deel deze actie en de informatie met zoveel mogelijk mensen. Dus ook vooral met broers, zussen, ouders, opa’s, oma’s en buren, zodat ook zij de mogelijkheid hebben om lid te worden van de Rabobank en dat ze straks na 1 maart kunnen stemmen op Langhenkel/HEC.

De tijdslijn:

  • 1 maart 2018
    Deadline om lid te worden! Voor 1 maart lid geeft je recht om te stemmen!
  • Uiterlijk 16 maart 2018
    Ontvangst van de uitnodiging om te stemmen!
  • 9 april 2018
    Sluitingsdatum stemperiode!
  • 19 mei 2018, Uitreikingen cheques

Wat gaan we met de opbrengst doen?

Net als voorgaande jaren gaan we het geld van de Rabobank Clubkas Campagne gebruiken voor verschillende jeugdactiviteiten. Met deze bijdrage kunnen we jeugd een extra mooi jeugdkamp geven! En we kunnen diverse activiteiten organiseren zoals het “ouder-kind toernooi”. En misschien kunnen we zelfs wel weer een volleybalspektakel organiseren

 

 

Gerelateerde berichten