Logo Plus van den HovenLogo Langhenkelhec

Langhenkel/HEC start unieke spaaractie samen met Plus Van den Hoven.
Samen met Plus van den Hoven gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas!
Wat gaan we doen:
– we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken (het voorbeeld staat bovenaan deze tekst).
– iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Langhenkel/HEC-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn, denk hierbij aan: een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker en slippers.
– bij Plus van de Hoven kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler.
– Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het Langhenkel/HEC-logo; kortom voor ieder wat wils!
– een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct naar onze clubkas!
– Uiteraard willen we ook leden die geen competitie spelen van harte uitnodigen om zich op de foto te laten zetten. Hetzelde is uiteraard ook voor trainers, vrijwilligers etc van toepassing. Hoe meer mensen op de foto gaan en deelnemen aan de actie, hoe groter het succes!

Fotografie:
Op zeer korte termijn gaan we van start met het fotograferen van alle leden. Onder fotomomenten tref je de informatie over de tijdstippen en de locatie aan.

BELANGRIJK:
• De foto’s kunnen alleen worden gemaakt tijdens onderstaande momenten. Zorg dus dat je op één van deze momenten op de foto gaat.
• Kom zoveel mogelijk in tenue naar de locatie. Je moet dus in je complete tenue op de foto. Het gaat hierbij dus om wedstrijd shirt en broekje ( kniebeschermers en volleybalschoenen hoeft niet, maar mag wel).
• We rekenen op ieders medewerking. Hoe meer leden (senioren en jeugd) er op de foto gaan, hoe groter het succes van de actie!
• De foto’s zullen worden gemaakt voor een “Green screen”. Het is daarom belangrijk voor vrijwilligers/leden die niet in tenue op de foto gaan, dat er geen groen zit qua kleur in de outfit die je op dat moment draagt.
De fotomomenten:
• Zaterdag 13 januari tussen 10:00 en 12:00
• Zaterdag 20 januari tussen 10:00 en 12:00
• De foto’s zullen worden gemaakt bij VV SEH:
Accommodatie “De Eeuwlanden”, Veldkampseweg 2 te Heerde

We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er een super mooie actie van maken.
Het bestuur
Volleybalvereniging Langhenkel/HEC

Gerelateerde berichten