Hoe mooi zou het zijn als jij als lid kunt bijdragen aan een extra financiële impuls voor onze vereniging, zonder dat je daarvoor extra moeite hoeft te doen? Onmogelijk? Nee hoor!

De komende periode gaan we twee mooie samenwerkingen aan met Jumbo Brinkman en Plus van den Hoven. Jij als klant van de supermarkten doet je dagelijkse boodschappen en wij als vereniging ontvangen een financieel extraatje. Kortom je spekt de clubkas tijdens het doen van je dagelijkse boodschappen. Hoe makkelijk is dat!

Hoe het werkt? Dat lees je hieronder.

Actie Jumbo

Vanaf woensdag 8 september gaan wij samen met Jumbo Heerde een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze Jumbo supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen, bij Jumbo Heerde, een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze Jumbo inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumboheerde wordt je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

Het leuke aan deze actie is, dat je geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort Jumbo Heerde namelijk onze clubkas. Ga daarom vanaf 8 september naar Jumbo Heerde en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Actie Plus

We doen mee aan de spaaractie van PLUS: Spaar je club gezond!

Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvangen klanten een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten. Op de actiesite plus.nl/sponsorpunten kunnen de sponsorpunten aan de club worden geschonken. Deze site staat live vanaf 1 september 2021. Plus van den Hoven stelt in totaal € 12.500,- euro beschikbaar aan de verenigingen. En hoe meer sponsorpunten we krijgen, hoe hoger het bedrag dat we uiteindelijk als club ontvangen.

Gerelateerde berichten