EXTRA NIEUWSBERICHT START NIEUWE VOLLEYBALSEIZOEN 2021-2022!

Start volleybalseizoen 2021-2022

Vanaf 30 augustus kunnen alle cmv, jeugd, senioren en recreantenteams weer van start met de trainingen. Dames 1 en Heren 1 starten op maandag 30 augustus en op woensdag 1 september volgen de overige teams.

Ook de wedstrijden mogen weer gespeeld worden. De wedstrijdprogramma’s zijn te vinden op de site van de Nevobo, vanaf 1 september a.s. zijn deze definitief.

In plaats van het nieuwe seizoen te starten met een starttoernooi, wil het bestuur dit jaar aftrappen door samen met alle leden op woensdag 1 september om 20.00 uur op gepaste afstand van elkaar een drankje te nuttigen.

Wij willen de leden die vanaf 20.30 uur trainen, dan ook vragen om iets eerder aanwezig te zijn in de hal.

Corona maatregelen

Veel van de eerder gecommuniceerde maatregelen zijn de afgelopen periode vervallen. Dat heeft ook voor ons tot gevolg dat er weer wat meer mogelijk is. Ondanks dat hebben we op dit moment nog steeds te maken met een paar restricties.

Het exacte protocol/overzicht van richtlijnen zullen we zo spoedig mogelijk op de site zetten. In basis komt het neer op de volgende maatregelen:

  • Het houden van 1,5 meter afstand is tijdens het sporten (in sportsituaties) niet meer nodig. Voor en na het sporten (en bv op de reservebak) is dit echter wel nog steeds van toepassing. Dus in de kleedkamers en in de kantine is de 1,5 meter maatregel nog steeds wel van toepassing voor iedereen van 12 jaar en ouder!
  • De hygiënevoorschriften van het RIVM zijn onverminderd van kracht. Kortom, ontsmet je handen bij binnenkomst van de hal, hoest/nies in je elleboog en bij klachten blijf je thuis!

  • In de kantine hebben we te maken met een registratieplicht. Dus kom je in de kantine, zet je naam dan op de registratie.

  • Bedenk dat we in de kleedkamers en de kantine beperkte ruimte hebben. Is de (maximale) capaciteit van een ruimte bereikt, wacht dan even. Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte, zodat we allemaal veilig en plezierig kunnen sporten.

Voorlopige teamindelingen

De voorlopige teamindelingen zijn gepubliceerd op onze site. Hier staat ook de informatie met betrekking tot de trainings- en wedstrijdtijden van de verschillende teams.

Er zal nog een inventarisatie plaatsvinden onder de dames- en herenteams naar de huidige stand van zaken en de beschikbaarheid van spelers binnen de diverse teams. Mocht het nodig zijn dan zullen er naar aanleiding hiervan evt. nog vervolgacties/gesprekken volgen.

Gerelateerde berichten