Wij hebben de afgelopen weken een fantastisch scholenproject op alle basisscholen binnen onze gemeente gedraaid. Tijdens de gegeven volleyballessen hebben wij de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 op een leuke en leerzame wijze kennis laten maken met onze volleybalsport.

In totaal hebben wij in 3 weken tijd, 13 verschillende basisscholen bezocht en ruim 750 leerlingen volleyballes gegeven. Dit alles was alleen mogelijk dankzij de medewerking van de volgende groep vrijwilligers:

Anne Hulsman, Anneke Speckmann, Annet Stegeman, Annette Bijsterbosch, Chantal van Vemde, Edith Stegeman, Gerda van Huffelen, Hanny van Essen, Jan Lammers, Jeroen Veldkamp, Joanne Jansma, Jolanda de Weerd, Linda Simens, Loek v.d. Berg, Marien de Weerd, Marja Liefers, Merel Bijsterbosch, Romy Schakelaar, Rosalie Bijsterbosch, Tamara Nuiten, Wilco Nuiten en Wim v.d. Berg.

Iedereen, nogmaals hartelijk bedankt voor jullie inzet!

Wij hopen dat de opgebouwde goodwill bij de leerkrachten en de combinatiefunctionaris van de gemeente Heerde ervoor zorgt dat wij in de toekomst een vervolg aan dit scholenproject kunnen geven.

Hopelijk is er ook dan weer een grote groep vrijwilligers beschikbaar, waar wij een beroep op kunnen doen.

“Samen de schouders er onderzetten levert een vereniging betrokkenheid, gezelligheid en een goede teamgeest op. Alleen zo blijft onze vereniging in beweging.

Samen zijn we volleybalvereniging Langhenkel HEC!”

Met vriendelijke groet,
Scholenprject
Jeugdcommissie

Volleybalvereniging Langhenkel HEC

 

Gerelateerde berichten