nog geen teamfoto

Spelers
Naomi Boensma
Nienke Scheinhardt
Lotte Kamerbeek
Lies van de Pol
Esther Langevoort
Marith van Beek
Lydia Teule


TrainingsdagTrainingstijden Trainer / CoachThuiswedstrijd
Woensdag17.30 – 19.00 uurMarja LiefersZaterdag 13:00 uur

verslagen 2022 – 2023

Ook meisjes B had afgelopen zaterdag 3 december een thuiswedstrijd. Zij moesten tegen ESV uit Elspeet. Het was een beetje de trend van de middag denk ik. Ook deze meiden begonnen rustig aan de wedstrijd. Maar wel heel geconcentreerd. Ze wonnen de eerste set met 25-20. Het was weer even inkomen en nog steeds erg koud in de zaal. Maar zeker met goeie moed en veel vertrouwen naar de tweede set. Deze ging goed met mooi 3x spelen. Er werd dan ook gewonnen met 25-15 super!!!
Maar helaas net als wel vaker ook hier weer de beruchte derde set. Er werd wel mooi drie keer gespeeld en gevochten voor de bal maar voor deze set helaas niet genoeg. Deze werd verloren met 24-26. Op naar de vierde set. Weer werd er goed en mooi gespeeld. Maar weer noet genoeg. Helaas verloren met 17-25. Aangegeven dat ze de laatste set vol enthousiasme er in moesten gaan en ze zich moesten gaan belonen door de vijfde set te gaan winnen. Dit werkte en uiteindelijk de vijfde set binnengehaald met 15-12. Het was een leuke gelijkopgaande wedstrijd. Wil je deze meiden volgende week ook aanmoedigen zij moeten volgende week zaterdag 10 december om 15.00 uur in de Faberhal spelen. Misschien tot volgende week

Afgelopen zaterdag 12 november moesten wij uit spelen in Nunspeet tegen Hellas. We begonnen de eerste set heel erg goed en hadden ook een aardige voorsprong maar richting het einde ging het wat minder. We verloren de set uiteindelijk met 26-24. Het begin van de tweede set ging ook niet helemaal zoals we hoopten. We hadden op een gegeven moment een achterstand van ongeveer 10 punten maar halverwege de set konden we toch nog wat punten erbij halen. We hebben de set helaas toch verloren met 25-17. De derde set was ook behoorlijk lastig. We speelde erg goed samen maar toch konden we het niet onze kant op krijgen. Het eindigde 25-19. Toen gingen we de vierde set in en speelde we erg goed samen. Het werd 17-25 dus we hebben toch nog een puntje weten te pakken ondanks dat we hebben verloren. We hebben dus uiteindelijk 3-1 verloren deze wedstrijd.

Afgelopen zaterdag 5 november moesten wij meiden uit spelen in Apeldoorn, bij Dynamo. De eerste set kwamen we moeizaam in ons spel. De voorsprong ging heen en weer, maar uiteindelijk hebben we de set gewonnen met 18-25. In de tweede set begonnen we heel sterk, halverwege ging het wat minder. Maar we herpakten ons en wonnen met 18-25. De derde set ging wat minder, we kwamen ver achter. Maar we kwamen toch nog weer terug, helaas verloren we deze set met 25-19 In de vierde set had de tegenstander opslag, maar deze pakten we meteen en door een goede reeks opslagen stonden we met 0-18 voor, helaas werd de reeks onderbroken. Maar deze set hebben we alsnog gewonnen met 9-25. We hebben dus 1-3 gewonnen deze wedstrijd.

Zaterdag 22 oktober hebben wij voor de tweede keer een wedstrijd gespeeld tegen VZK MB1 uit Wezep. Wezep is lekker dichtbij waardoor er veel ouders waren gekomen om ons aan te moedigen. Super leuk! De eerste set begon moeizaam toch kwamen we goed terug. We verloren de set helaas met 24-26. De tegenstander had een groot team waardoor we in de tweede set tegen een andere samenstelling moesten spelen. In deze set kwamen we goed in het spel en wonnen we met 25-11. In derde set kregen we het weer moelijk, waardoor we met 22-25 verloren. Het stond dus 1-2, de vierde set was daarom beslissend voor verlies of toch nog een vijfde set. Ook deze set kregen we het moeilijk. Desondanks vochten we nog terug, waardoor we met een sterke opslag van 16-24 naar 20-24 konden komen. Jammer genoeg verloren we deze set ook. Het werd dus 1-3. Jammer voor ons, maar het was wel een leuke wedstrijd voor het publiek op de tribune!

Ook de B meiden van Volleybalvereniging Langhenkel/HEC hebben de afgelopen twee zaterdagen gespeeld. Zaterdag 8 oktober moesten we uit in Elspeet tegen E.S V. De wedstrijd ging aardig goed en er zijn aardig wat goeie aanvallen gemaakt. De eerste set ging redelijk en wonnen we met 22-25 de tweede set ging pas echt goed want die wonnen we met 16-25. De derde set speelde we wat chaotischer en stonden we ook aardig wat achter. Maar toen we merkten dat E.S.V de set bijna had vochten we nog even hard terug maar helaas verloren we deze set met 25-21. De laatste set hebben we ons herpakt en wonnen we met 22-25. De uiteindelijke stand is dus 1-3 geworden. En we hopen 15 oktober weer twee winnen.
En dat was afgelopen zaterdag 15 oktober. Dit was weer een thuis wedstrijd. Deze werd gespeeld tegen Hellas. Het begon een beetje met een tegenslag voor Hellas een van hun meiden raakte tijdens het inspelen geblesseerd aan haar enkel. Even paniek dus. Uiteindelijk starte de wedstrijd. De eerste set ging heel goed en werd er heel mooi gespeeld. Het werd 25-14. De tweede set raakte Hellas in hun spel en werd het een ontzettend spannende set. Maar ook deze wonnen we uiteindelijk met 25-23. Het was hard werken om deze binnen te slepen. De derde set ging weer wat gemakkelijker en speelden we weer goed volleybal en wonnen we met 25-17. Op naar de vierde set. Deze ging weer moeizamer maar wel heel mooi en goed gespeeld maar ook Hellas speelde weer veel beter en werd het dus weer heel erg spannend. Toch gewonnen met 27-25. Het was een super leuke pot en geeft vertrouwen voor de wedstrijd van as zaterdag tegen V.Z.K. in Wezep. De wedstrijd in Wezep is om 11.00 uur.

Wij meiden B moesten vanmiddag ( 1 oktober) om 15.00 uur in Hattem. De eerste moesten we even inkomen en hebben we dus jammer genoeg verloren met 25-15. De tweede set ging beter en wonnen we met 24-26. De derde set hebben we hard gevochten voor de bal maar helaas met 29-27 verloren. De laatste set zakten we wat in met de energie en hebben we helaas ook met 25-16 verloren. Uiteindelijk is het dus 3-1 geworden en is HVV er met de winst vandoor gegaan. Toch hebben we niet slecht gespeeld en weer op naar de volgende wedstrijd. Deze wordt 8 oktober gespeeld in Elspeet tegen E.S V. MB1 om 13.00 uur

Ook meiden B speelden gisteren (17 september 2022) hun eerste thuiswedstrijd in de Faberhal. Zij speelden ook met vijf meiden. Ze moesten even inkomen maar kwamen goed in hun spel. Wat op ging in een spannende set. Meiden waren erg aan elkaar gewaagd dus was zeker leuk om naar te kijken. Het werd dan ook 23-25. Helaas verloren maar wat spannend. Op naar de tweede set. Deze ging iets makkelijker en meiden bleven goed geconcentreerd spelen en hadden veel. Wat uiteindelijk een set winst opleverde van 25-16. Ook de derde set werd weer goed gespeeld en wonnen ze met 25-16. Vol vertrouwen naar de 4e set maar deze werd weer super spannend meiden misschien iets vermoeid maar bleven wel knokken. Het ging gelijk op maar helaas verloren met 24-26. Toch nog een vijfde set. Dus nog even een peptalk. En go for it. Dit heeft enorm geholpen. Uiteindelijk ook de vijfde set gewonnen met 15-10. Een mooie overwinning met veel wilskracht van de meiden. Op naar de volgende wedstrijd. Dit word een uitwedstrijd tegen HVV waar we met een goed gevoel naar uit kunnen kijken.