Dat er een bijzondere spaaractie kwam met Langhenkel/HEC en Plus van den Hoven was al bekend. Maar nu kunnen we jullie nog meer informatie geven over deze superleuke actie!

Uiteraard kunnen we heel veel over de actie schrijven, maar zien en horen is toch leuker! Daarom ontvang je hierbij de uitnodiging voor de officiële kick off van deze actie! Deze kick off vindt plaats op 17 februari 2018 om 11:30 in de Burgemeester Faberhal.

De actie start bij de Plus al op 10 februari. Dus vanaf 10 februari kun je al zegels sparen!

Hoe werkt de actie:

  • Meerdere leden zijn op de foto geweest. Deze leden krijgen een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Langhenkel/HEC-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • Je kunt sparen voor een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen, op 17 februari kun je artikelen komen bekijken!
  • bij Plus van den Hoven kun je vanaf 10 februari sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het Langhenkel/HEC-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van Langhenkel/HEC! Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club.
  • Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop www.clubfund.nl/HEC met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kan iedereen bestellen. ·        Hoe meer zegels we met elkaar verzilveren, hoe meer de actie de Club oplevert! Spaar je zelf niet mee? Of ken je iemand die niet meedoet? Neem in ieder geval de zegels aan bij de kassa en zorg dat die bij iemand van de vereniging terecht komen die wel mee doet!

Ieder lid ontvangt op de kick off een tasje met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Wij hopen dus dat je er op 17 februari ook bij bent!

Gerelateerde berichten