verslag wedstrijd 21-10 MB1

Afgelopen zaterdag speelden de meiden MB1 van Langhenkel HEC een thuiswedstrijd tegen SDS MB1. Na de vrij gemakkelijke overwinningen van de laatste drie wedstrijden (3 x 4-0) nu een serieuze tegenstander. Langhenkel MB1 staat 2e in de competitie en SDS MB1 meiden staan 3e maar zij hebben een wedstrijd minder gespeeld.
De eerste set moeten de Langhenkel dames gelijk aan de bak en na goede opslagen en fantastische blokken wordt het 25-22 voor de thuisploeg. De tweede set verloopt een stuk makkelijker en wordt met 25-17 binnengesleept.
In de derde en vierde set gaan de Langhenkel meiden toch wat slordiger spelen en de meiden van SDS beginnen in de wedstrijd te komen. De sets gaan verloren met 21-25 en 23-25. Intussen is dames 1 klaar met de wedstrijd en kwamen zij de meiden aanmoedigen, en wat heren. Helaas lukt het net niet om ze in de vierde set naar de overwinning te schreeuwen.
De vijfde set is spannend, SDS komt op voorsprong maar dankzij knalharde services, goede passes en mooie set ups komen de meiden van Heerde op voorsprong en slepen de winst binnen met 15-13.
De wedstrijd is verdiend gewonnen met 3-2 dankzij goed teamwork en veel support vanaf de tribune.

Gerelateerde berichten